Ndërlidhjet

BETLEHEM


Forcat Izraelite zgjeruan ofenzivën në territoret palestineze në Bgregun Perëndimor, duke hyrë në Tulkaerm, në Al Khader e Beit Jalla dhe shkurtazi në Betlehem dhe mbajnë të izoluar Yasser Arafatin në Ramallah.
Këshilltari i kryeministrit izraelit, Dore Gold tha se forcat izraelite kanë arrestuar 500 njerëz duke u përpjekur të vën kontroll ndaj “terrorizmit palestinez”,siç e ka quajtur.
Kryetari i Kuvendit palestinez, Ahmed Qorei u ka bër thirrje vendeve arabe nga Amani që të veprojnë për të penguar ofenzivën izraelite duke thënë se “koha po kalon” dhe se Arafati kërkon prej tyre “veprim dhe pozicion serioz”.
XS
SM
MD
LG