Ndërlidhjet

BEOGRAD


Shefi i UNMIK-ut, Michael Steiner bisedoi në Beograd me zyrtarët jugoslloavë dhe serbë, presidentin Vojisllav Koshtunica dhe kryeministrin Zoran Xhinxhiq për pjesëmarrjen e serbëve të Kosovës në qeverinë e Kosovës.
Siç transmetojnë mediat e Beogradit Steiner i ka propozuar Koshtunicës formimin e një posti të kordinatorit ndërministror pran qeverisë së Kosovës për kthim të të hikurve nga Kosova.
Steiner ka shfaqur kënaqësinë me bisedimet e sotme dhe të mbrëmëshme në Beograd.
XS
SM
MD
LG