Ndërlidhjet

KUALA LUMPUR


Anëtarët e Organizatës së Konferencës Islamike përfunduan mbledhjen treditëshe ministrore në Malajzi, por nuk arritën qëllimin kryesor- definimin e terrorizmit dhe zbulimin e shkaqeve të tij.
Konferenca është pajtuar për diferencimin e terrorizmit nga rezistenca legjitime kundër dominimit të jashtëm apo okupimit të jashtëm.
Ata përsëritën thirrjen për një konferencë ndërkombëtare që do të formulonte përgjigjen e përbashkët të bashkësisë ndërkombëtare ndaj terrorizmit.
XS
SM
MD
LG