Ndërlidhjet

NJU DELHI


Rusia i ka ofruar mbështetjen e saj Indisë, për zhvillimin e sektorit të energjisë atomike si dhe në rivalitetin me Pakistanin.
Në fund të një vizite në Nju Delhi, shefi i Këshillit për Siguri Kombëtare të Rusisë, Vladimir Rushailo, tha se ishte i vetëdijshëm për faktin që Shetet e Bashkuara do t’i kundërviheshin pjesëmarrjes së Rusisë në ndërtimin e reaktorëve bërthamorë të Indisë, por shtoi se pavarësisht nga kjo, punimet do të vazhdojnë.
XS
SM
MD
LG