Ndërlidhjet

PRISHTINË


Shefi i UNMIK-ut, Michael Steiner hapi në Prishtinë konferencën për reintegrimin e bashkësive minoritare dhe nxitjen e zhvillimit ekonomik të Kosovës, në të cilën foli edhe kryeministri Bajram Rexhepi.
Steiner vlerësoi si domosdoshmëri zhvillimin ekonomik të Kosovës për shkak të papunësis së madhe, ka ftuar bashkësitë minoritare që të inkuadrohen në institucionet e Kosovës dhe është angazhuar për kthimin e të hikurve.
Kryeministri Rexhepi tha se përfaqësiesit e turqëve, ashkalijve dhe boshnjakëve tash më janë integruar dhe bëhen përpjekje që në këto rrjedha të inkuadrohet edhe bashkësia serbe.
XS
SM
MD
LG