Ndërlidhjet

KRAFORD/TEKSAS


Presidenti i Shteteve të Bashkuara ,George Bush do të përshëndesë kryeministrin e Britanisë ,Toni Blair në Kraford për bisedime mbi krizën shkallëzuese në Lindje të Afërt si dhe për luftën kundër terrorizmit dhe për zgjerimin e NATO-s.
Presidenti i Shteteve të Bashkuara dje sërish bëri thirrje për tërheqien e Izraelit nga territoret palestineze dhe ndërprerjen bombardimeve vetëvrasëse kundër Izraelit dhe përsëriti qëllimin për dy shtete-Izraeli dhe Palestina- që do të bashkëjetonin në paqë.
XS
SM
MD
LG