Ndërlidhjet

AHMADABAD/INDI


Së paku pesë njerëz janë vrarë dje në shtetin Guxharat të Indisë dhe në qytetin më të madh të tijë, Ahmadabad, ndërkohë që në ate vend vazhdojnë konfrontimet më të ashpra me motive fetare në dekadën e fundit.
Mbi 800 njerëz janë vrarë gjatë trazirave pesë javëshe midis Hindusëve në shumicë dhe Myslimanëve në pakicë në shtetin Guxharat të Indisë.
XS
SM
MD
LG