Ndërlidhjet

VATIKAN


Papa Gjon Pali i dytë bëri lutje sot që Zoti t’i lirojë izraelitët dhe palestinezët nga, siç e quajti “urrejtja dhe etja për hakmarrje”.
Papa tha se nëse mbizotëron logjika e armëve, atëherë “vetëm Zoti mundet që në zemrat t’i sjellë mendimet e paqes”.
XS
SM
MD
LG