Ndërlidhjet

BEOGRAD


Kryeministri i Serbisë Zoran Xhinxhiq shfaqi bindjen se Jugosllavia së shpejti do të miratojë ligjin për bashkëpunim me Tribunalin e Hagës, duke shtuar se dorëzimi i të dyshuarve do të bëhet sapo të miratohet ligji.
Ministria e Brendshme e Serbisë do të ngarkohet me arrestimin dhe transferimin e të dyshuarve, tha Xhingjiq, meqë, sips tij, autoritetet federale “nuk kanë kapacitet për diçka të atillë”.
XS
SM
MD
LG