Ndërlidhjet

MEKSIKË


Senati i Meksikës nuk i ka dhënë leje presidentit Vincente Fox të udhëtojë në Shtetet e Bashkuara dhe Kanada.
Kjo është hera e parë që ligjvënësit meksikanë ia ndalojnë liderit të Meksikës udhëtimin jashtë vendit.
Arsyetimi i senatorëve është se presidenti Fox ka shpenzuar shumë kohë në udhëtimet jashtë, dhe nuk është marrë me problemet e brendshme të vendit.
XS
SM
MD
LG