Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Hashim Thaçi ka kërkuar nga ndërkombëtarët që të jenë më aktivë në rregullimin e gjendjes në Mitrovicën e trazuar.
Nga takimi me funksionarët lokalë të partisë Hashim Thaçi ka kërkuar nga UNMIK-u dhe KFOR-i që sa më parë ti emërtojnë ata që e destabilizojnë gjendjen e sigurisë në Kosovë.
XS
SM
MD
LG