Ndërlidhjet

KABUL


Kombet e Bashkuara sot e filluan aksionin tre-ditësh për vaksinimin e të gjithë fëmijëve afganë nga polio.
Afganistani e ka përqindjen më të lartë të mortalitetit të fëmijëve në botë, si pasojë e mungesës së kujdesit mjekësor dhe ujit të pijshëm.
XS
SM
MD
LG