Ndërlidhjet

SARAJEVË


Kombet e Bashkuara sot ndanë 12.5 milionë dollarë në kuadër të programit për rindërtimin e Srebrenicës.
Projekti trevjeçar do të ndihmojë ekonominë lokale, qeverisjen, rindërtimin e shtëpive të shkatërruara dhe mirëqenien sociale.
Kombet e Bashkuara para dy vitesh e pranuan pjesën e tyre të përgjegjësisë për masakrën ku u vranë mbi 7.500 myslimanë.
XS
SM
MD
LG