Ndërlidhjet

VIENË


Prioriteti i Shqipërisë është nënshkrimi i marrëveshjes për asocim dhe stabilizim me Bashkimin Evropian, kurse hapi i ardhshëm është anëtarësimi në NATO, tha nënkryetari i qeverisë Skender Gjinushi, para takimit të grupit “Miqtë e Shqipërisë” që mbahet në Vienë.
Në takimin marrin pjesë përfaqësues të partive kryesore parlamentare të Shqipërisë, si dhe përfaqësues të vendeve donatore dhe organizatave ndërkombëtare.
XS
SM
MD
LG