Ndërlidhjet

ROMË


Kryeministri italian, Silvio Berlusconi shpalli se një Marrëveshje që parshesh nivel të ri bashkëpunimi midis NATO-s dhe Rusisë do të nënshkruhet gjatë samitit në Romë, në 28 maj.
Rusia dhe NATO kanë negociuar formimin e një forumi të ri, i cili do t,i japë Moskës më shumë zë në formulimin e politikës së NATO-s në disa çështje të sigurisë, sikurse lufta kundër terrorizmit dhe kontrollimi i proliferimit të armëve për zhdukje në masë.
XS
SM
MD
LG