Ndërlidhjet

MOSKË


Presidenti Vlladimir Putin ka urdhëruar institucionet e Rusisë që të veprojnë në pajtim me Rezolutën e Këshillit të Sigurimit për terrorizmn të muajit janar që kërkonte nga vendet anëtare të OKB-së të ndërmarrin sanksione kundër rrjetit terrorsit al Kaida të bin Ladenit, elemteve të mbetura talibane dhe grupeve dhe individëve të ndërlidhur me ta.
Dekreti i Putinit nuk pritet të ketë ndonjë efekt të madh në Rusi, përveç ndoshta në Çeçeni, krengritësit e së silës Moska i ka akuzuar për marrje fondesh, armësh dhe forma tjera mbështetjeje nga al Kaida.
XS
SM
MD
LG