Ndërlidhjet

ATHINË


Sekretari i përgjithshëm i NATO-s, George Robertson bëri thirrje për formimin e një rrjeti ndërkomëtarë sigurie me qëllim të luftimit efektiv të rrjeteve terroriste anembanë botës.
Robertson gjithashtu u angazhua për bashkëpunim të plotë në fushën e sigurisë midis NATO-s dhe Bashkimit Evropian dhe theksoi se çfarëdo pengese potenciale në këte drejtim duhet hequr.
Robertson ndodhet në Athinë që të marrë pjesë në një konferencë ushtarake dhe për bisedime me zyrtarët e Greqisë.
XS
SM
MD
LG