Ndërlidhjet

KABUL


Ish-mbreti i Afganistanit, Mohamed Zahir Shah, është kthyer në atdhe, pas 29 vjet mërgimi në Itali.
Masa të larta sigurie janë vendosur në Kabul, ku vigjëlojnë paqeruajtës ndërkombëtarë dhe policë afganë. Ndonëse Zahir Shah kthehet në atdhe privatisht, planifikohet që ai të kryesojë sesionin hapës të Lloja Xhirgës, apo Këshillit të madh, që do të përzgjedhë qeverinë kalimtare afgane.
XS
SM
MD
LG