Ndërlidhjet

PRISHTINË


Shefi i UNMIK-ut, Michael Steiner deklaroi se zhvillimi i mëtejshëm ekonomik i Kosovës duhet mbështetur në investime dhe privatizim.
Në bisedën me studentët e Univerziteteit të Prishtinës, Steiner tha se sektori privat si nxitësi më i rëndësishëm i zhvillimit në Kosovë, është i vetmi që do të tërheqë investime.
XS
SM
MD
LG