Ndërlidhjet

SHKUP


Hetuesit nga Tribunali ndërkombëtar për krime lufte me seli në Hagë kanë kompletuar ekshumimin e 10 shqiptarëve në fshtin Luboten në Maqedoni të vrarë gjatë sulmit të forcave policore gushtin e kaluar dhe pritet të publikohet komunikatë zyrtare.
Patalogët kanë kompletuar egzaminimin e 6 kufomave të ekshumuara gjatë dy javëve, me ç,rast kanë qenë të pranishëm përfaqësues nga prokuroria e Maqedonisë, të policisë dhe të NATO-s dhe OSBE-së.
XS
SM
MD
LG