Ndërlidhjet

BEOGRAD


Qeveria jugosllave thotë se ka iniciuar procedurat që ti bashkohet programit të Partneritetit për Paqë të NATO-s dhe ka ngarkuar ministrin e Jashtëm , Goran Svilanoviq të informojë Kuvendin dhe sekertarin e përgjithshëm të Aleancës, George Robertson, për synimet e vendit.
XS
SM
MD
LG