Ndërlidhjet

BEOGRAD


Jugosllavia sot e formoi një trup për t’u marrë me, siç thuhet, “çështjet konkrete dhe urgjente” në raportet me Tribunalin Ndërkombëtar për krimet e luftës.
Këshilli Federal për Bashkëpunim me Tribunalin udhëhiqet nga ministri i Jashtëm Goran Svilanoviq.
Ndërkohë, organizata për mbrojtjen e të drejtave të njeriut Amnesty International ka vlerësuar se qeveria jugosllave është ajo që duhet t’i arrestojë dhe ekstradojë të akuzuarit për krime të luftës, e jo të presë që ata vetë të dorëzohen.
XS
SM
MD
LG