Ndërlidhjet

PESHAVAR


Liderë fisnorë dhe klerikë pakistanezë thonë se forcat amerikane u juanë bashkuar trupave pakistaneze gjatë natës në operacione brenda Pakistanit, afër kufirit me Afganistanin, në përndjekje anëtarësh të al Kaidës.
Zyrtarë amerikanë dhe pakistanezë sinjalizuan ditëve të fundit se një grup i vogël forcash amerikane operon në ata rajon.
XS
SM
MD
LG