Ndërlidhjet

PARIS


Zëvendës kryeministri i Serbisë, Nebojsha Çoviq ka deklaruar se turneu i tij në Moskë, Nju Jork, Uashington dhe Paris ka patur qëllim “të harmonizohen qëndrimet e metropolave në të cilat merren vendime për Kosovën”.
Nebojsha Çoviq ka takuar mbrëmë në Paris disa zyrtarë francezë dhe ka thënë se në bisedime është konfirmuar qëndrimi se nuk duhet shpejtuar me zgjidhjen e statusit final të Kosovës dhe se atje nuk ka siguri të mjaftuar dhe liri qarkullimi.
XS
SM
MD
LG