Ndërlidhjet

BEOGRAD


Autritetet e Beogradit kanë hartuar programin për kthimin e të shpërngulurve nga Kosova, që ka koncept angazhimin për formimin e 24 grupacioneve të vendbanimeve për kthim , me bashkimin e enklavave ku banojnë serbët dhe joshqiptarët tjerë.
"Situatën e deritashme të enklavave të izoluara duhet tejkaluar në dobi të grupacioneve të vendbanimeve" , ka thënë Nebojsha Çoviq.
XS
SM
MD
LG