Ndërlidhjet

PRISHTINË


Mijëra qytetarë pritën presidentin e Kosovës Ibrahim Rugova dhe përshëndetën dëshminë e tij në Tribunalin e Hagës kundër ish -prsidentit jugosllav, Sllobodan Millosheviq.
Rugova deklaroi në aeroportin e Prishtinës me tu kthyer nga Haga, se kishte dëshmuar si qytetar dhe si president i Kosovës “për të gjitha krimet që kanë ndodhur në Kosovë” siç tha, dhe se “kjo ishtë satisfaksion për popullin e Kosovës”.
XS
SM
MD
LG