Ndërlidhjet

PRISHTINË


Në Prishtinë filloi konferenca e donatorëve për kthimin dhe re-integrimin e të shpërngulurve nga Kosova, në të cilën marrin pjesë përfaqësuesit e 23 vendeve.
Donatorët kryesorë për kthimin e të shpërngulurve do të jenë Agjencia Evropiane për Rindërtim dhe UNHCR-ja.
XS
SM
MD
LG