Ndërlidhjet

BOKA RATON/FLORIDË


Tre anëtarë të një familjeje në Shtetet e Bashkuara janë qeniet e para njerëzore, te të cilët janë implantuar mikroçipë për të mundësuar informatat rreth gjendjes së tyre shëndetësore.
Mjekët i implantuan mikroçipët në madhësinë e një kokrre orizi në duart e një çifti dhe djalit të tyre 14 vjeçar në shtetin e Floridës.
XS
SM
MD
LG