Ndërlidhjet

UASHINGTON


Stejtdepartmeti Amerikan ka mirëpritur urdhër arrestin e autoriteteve jugosllave për 17 të akuzuarit e Tribunalit të Hagës, duke theksuar se “është i domosdoshëm hapi vijues i autoriteteve jugosllave” që të akuzuarit të arrestohen sa më parë dhe t,i dorëzohen Gjykatës të Hagës.
XS
SM
MD
LG