Ndërlidhjet

Lajm i jashtëzakonshëm

ZAGREB


Rreth 70 kryetarë dhe nënkryetarë parlamentesh evropiane përfunduan bisedimet dy ditëshe në Zagreb me një deklaratë të përbashkët me të cilën “dënojnë ashpër terrorizmin si krim kundër njerëzimit që mohon demokracinë dhe vlerat e saja themelore”.
Parlamentarët evropianë thanë se strategjitë për mbrojtjen e qytetarëve nga terrorizmi duhet të implementohen duke respektuar plotësisht demokracinë, të drejtat e njeriut dhe pushtetin ligjor.
XS
SM
MD
LG