Ndërlidhjet

HAGË


Dushan Knezheviq, serb i Bosnjës i akuzuar për mizori kundër popullatës jo-serbe në dy kampe gjatë vitit 1992, iu dorëzua vullnetarisht Tribunalit të Hagës në orët e mëngjezit dhe u sistemua në qendrën e arrestit të Gjakytës.
Zëdhënësi i Trubunalit, Jim Landale tha se “Knezheviq është akuzuar se ka hyrë në kampe për të vrarë, rrahur dhe maltretuar psiqikishtë të burgosurit”.
XS
SM
MD
LG