Ndërlidhjet

BUKURESHT


Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim, e hapi sot takimin e saj vjetor në Bukuresht të Rumanisë.
Banka, që është investitori më i madh në rajon, u themelua në 1991, për t’i ndihmuar vendet ish komuniste gjatë periudhës së tranzicionit dhe ndërtimit të ekonomive të tregut.
XS
SM
MD
LG