Ndërlidhjet

PRISHTINË


Ministresha e Mbrojtjes së Francës, Michele Alliot-Marie, po qëndronë sotë në Kosovë për t,u takuar me ushtarët francezë pran KFOR-it, që mbulojnë sektorin verior nga Mitroivica dhe shefin e UNMIK-ut, Michael Steiner.
XS
SM
MD
LG