Ndërlidhjet

TEL AVIV


Ministri i izraelit i Mbrojtjes, Binyamin Ben-Elizer ka deklaruar se bisedimet paqësore me palestinezët janë e vetmja rrugë për ndërprerjen komplete të sulmeve vetëvrasëse me bomba dhe se ka ardhur koha për negociata.
Ministri tha se shteti i pavarur palestinez është i paevitueshëm dhe ka shfaqur mbështetjen e tij për propozimet paqësore të paraqitura nga trashëgimtari i Fronit Saudit, princi Abdullah.
XS
SM
MD
LG