Ndërlidhjet

UASHINGTON


Senati i Shteteve të Bashkuara i ka dërguar presidentit George Bush për ta nënshkruar një legjislacion anti-terrorist që parasheh fonde në shumë prej katër miliardë e shtatëqind milionë dollarë për krijimin e rezervave të vaksinave, përmirësimin e inspektimit të ushqimit dhe forcimin e sigurisë në sistemet e ujësjellësve në Shtetet e Bashkuara.
XS
SM
MD
LG