Ndërlidhjet

PRISHTINË


Në Kryeqytetin e Kosvës u takuan shefi i UNMIK-ut, Michael Steiner dhe zëvendës kryeministri i Serbis, Nebojsha Çoviq dhe kanë diskutuar për situatën në Mitrovicë dhe kthimin e të shpërngulurve.
Duke komentuar organizimin e serbëve në nivelet lokale në Kosovë, Çoviq ka thënë se strukturat paralele të pushtetit nuk janë të nevojshme, por se më parë duhet eliminuar frika që mbretëron në mesin e serbëve në Kosovë.
XS
SM
MD
LG