Ndërlidhjet

BEOGRAD


Kryetari i parlamentit Jugosllav, Dragoljub Miqunoviq shpreson se bashkësia e re “Serbia dhe Mali i Zi” do të ketë kuhstetutën e re dhe qeverinë federale deri nga fundi i shtatorit dhe me ate formalisht do të pushojë së egzistuari Jugosllavia.
XS
SM
MD
LG