Ndërlidhjet

NABLUS


Forcat Izraelite vazhduan operaqcionet e gjurmim-arrestimit në Nablus dhe kampin e afërm të refugjatëve për të katërtën ditë kurse sot hyrën edhe në Kalkilë. Janë arrestuar gadi 60 palestinezë dhe është vendosur ora policore në ato qytete.
XS
SM
MD
LG