Ndërlidhjet

ALMA ATA


Sot mori hov diplomacia për ftofjen e tensionimeve midis Indisë dhe Pakistanit të armatosur me armë bërthamore, me aktivitetee që po zhvillohen në kryqytetin e Kazakistanit.
Presidenti i Pakistanit, Pervez Musharraf tha me të arritur në Alma Ata, në një konferencë Aziatike për sigurinë, se përshëndet planet e presidentit të Rusisë që të takohet si me ate ashtu edhe me kryeministrine Indisë, Vajpayee.
Musharraf tha se ai është i gatshëm për bisedime me Vajpayee pa kurrfarë parakushtesh, por zyrtarët e Indisë përjashtuan çfardo takimi të drejtëpërdrejtë me zyrtarët e Pakistanit.
XS
SM
MD
LG