Ndërlidhjet

BAKU


Presidenti Bush shpreh mbështetjen e tij për korridorin lindje-perëndim që do të transportojë naftën e gazin e Azerbejxhanit dhe vendeve të tjera të rajonit të Kaspikut drejt tregut global.
Naftësjellësi, i cili do të kalojë nga Kaspiku përmes Azerbaxhanit, Gjeorgjisë dhe Turqisë drejt Mesdheut, do të ketë aftësi transportuese prej 1 milionë barrela në ditë.
XS
SM
MD
LG