Ndërlidhjet

BUKURESHT


170 mijë vetë, shumica gra dhe fëmijë, janë për cdo vit viktima të trafikut njerëzor në Evropën Juglindore.
Gjatë konferencës së OSBE-së mbi trafikun njerëzor që po mbahet në Bukuresht, u tha se shumica e viktimave të trafikut vijnë nga Moldavia, Rumania, Ukraina si dhe në numër më të kufizuar nga Shqipëeria, Jugosllavia dhe Bullgaria.
Viktimat punojnë kryesisht në Evropën perëndimore.
XS
SM
MD
LG