Ndërlidhjet

KRALEVË


Disa mijë serbë e malazezë të shpërngulur nga Kosova në mitingun që mbajtën në Kralevë kanë kërkuar kthim masiv dhe të organizuar në Kosovë, deri më 15 shtator të sivjemë.
Pjesëmarrësit kanë thënë se “në të kundërtën ata do të kthehen masivisht vetë, pa marrë parasysh çmimin, kurse përgjegjësinë për këte do te mbanin institucionet e bashkësisë ndërkombëtare”.
Mirosllav Sholeviq, kryetar i “Shoqatës për kthim në Kosovë” ka thënë në miting se serbët nga Kosova në 28 qershor do të bëjnë të ashtuquajturin “koridor sanitar” rreth Kosovës.
XS
SM
MD
LG