Ndërlidhjet

HAGË


Shefi i dikurshëm i Misionit të OSBE-së në Kosovë, William Walker ka filluar dëshminë në procesin gjyqësor kundër ish presidentit jugosllav, Sllobodan Millosheviq në Tribunalin e Hagë, dëshmi kjo që u prit me interesim të madh.
Më parë, para Tribunalit vazhduan me dëshmit e tyre Basri Popaj dhe Lutvi Ramadani, të cilët folën për vrasjet masive që kanë bërë forcat ushtarake-policore jugosllave e serbe në fshatrat rreth Rahovecit dhe Suharekës.
XS
SM
MD
LG