Ndërlidhjet

GJENEVË


Kombet e Bashkuara u kanë bërë thirrje qeverive t’i japin fund problemit të punësimit të fëmijëve.
Organizata Ndërkombëtare e Punës ka njoftuar se në botë punojnë 246 milionë fëmijë, kurse 179 milionë punojnë në kushte që ua rrezikon mirëqënien fizike dhe mendore.
XS
SM
MD
LG