Ndërlidhjet

RAMALLAH


Lideri palestinez, Yasser Arafat, inauguroi kabinetin e ri të Autoriteteit palestinez, që do të jetë një qeveri kalimatare deri në zgjedhjet e reja presidenciale dhe parlamentare dhe foli për sprovat me të cilat ballafaqohet.
“Kemi sprovë të madhe që është rindërtimi i asajë që la pas agresioni izraelit, okupimi i vazhdueshëm dhe agresioni në rritje”, tha Arafat.
Zyrtarët e qeverisë izraelite thanë në Jerusalem se Izraeli pret që “Autoriteti palestinez të bëj tash ate që duhej bërë gjithmonë-të luftojë terrorizmin”.
XS
SM
MD
LG