Ndërlidhjet

PRISHTINË


Policia e Kombeve të Bashkuara ka arrestuar katër shqiptarë në rajonin e Prishtinës dhe Pejës të dyshuar të kenë bërë “vrasje”, siç thanë zëdhënësit e UNMIK-ut, të shqiptarëve të Kosovës në qershor të 1999-tës, fill pas përfundimit të luftës.
Atëherë ata kanë qenë pjestarë të UÇK-së së dikurshe, por Trupat Mbrojtëse të Kosovës identifikuan katër pesronat si anëtarë të vetë të lartë dhe akuzuan policinë e Kombeve të Bashkuara për keqtrajtim të katër burrave.
XS
SM
MD
LG