Ndërlidhjet

HAVANň


Qeveria e KubŽs tha se 99 % tŽ personave me tŽ drejtŽ vote e kanŽ nŽnshkruar peticionin pŽr mosndryshimin e rendit komunist nŽ kŽtŽ ujdhesŽ.
Dokumenti i hartuar nga qeveria, parasheh mbŽshtetjen e qytetarŽve pŽr amandamentet kushtetuese, sipas tŽ cilave, sistemi shoqŽror, ekonomik dhe politik i KubŽs ŽshtŽ “i paprekshŽm”.
XS
SM
MD
LG