Ndërlidhjet

BEOGRAD


Ministrat e Jashtëm nga 9 vende të Evropës jug-lindore janë tubuar në Beograd që të diskutojnë bashkëpunimin rajonal në luftën kundër terrorizmit dhe krimit të organizuar.
Ministri i Jashtëm jugosllav, Goran Svilanoviq tha se në agjendën e takimit një-ditësh janë gjithashtu edhe energjetika, komunikacioni dhe telekomunikacioni.
Jugosllavia mori në mars nga Shqipëria kryesinë e grupit të Procesit për Bashkëpunim në Evropën jug-lindore.
XS
SM
MD
LG