Ndërlidhjet

SANT PETERSBURG


Gjermania i ka kthyer Rusisë 7 piktura të vlefshme, që nazistët i kishin marrë gjatë Luftës së Dytë Botërore.
Pikturat paraqesin portrete të anëtarëve të familjeve mbretërore të Anglisë dhe Rusisë cariste.
XS
SM
MD
LG