Ndërlidhjet

ZAGREB


Në kryeqytetin e Kroacisë filloi Konferenca ndërkombëtare e NATO-s kushtuar stabilitetit dhe bashkëpunimit në Evropën jug-lindore, ku merrë pjesë edhe sekretari i përgjithshëm i Aleancës , George Robertson.
Në konferencën dy-ditëshe pjesëmarrësit do të shkëmbejnë mendime për strategjin e NATO-s, kontekstin rajonal të sigurisë dhe stabilitetit dhe për bashkëpunimin në kuadrin e Partneritetit për paqë dhe Planit aksioanal për anëtarësim.
XS
SM
MD
LG